Na śniadaniu mistrzów można było spróbować produktów regionalnych, ale też poznać założenia słów food. Bo burger nie musi być kaloryczny.
- Miałyśmy okazję spróbować burgera z soczewicy i był naprawdę pyszny - opowiada Julia Roleder, jedna z trzech sióstr, które wybrały się na wspólne śniadanie.
Takich, jak one było mnóstwo, bo do imprezy przygotowało się aż 17 lokalnych restauracji. Dzieci mogły w międzyczasie pobawić się z Pomysłową kredką, a rodzice wypocząć na leżaku słuchając delikatnej muzyki. Studio Kulinarne Atuty poprowadziło małe warsztaty kulinarne.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?